Peruskurssit Mobile menu icon

PERUSKURSSIT

Kamppailuharrastus aloitetaan käymällä lajin peruskurssi. Loop Martial Arts salilla maksamalla peruskurssimaksun, voit halutessa osallistua kaikkien lajien peruskursseille samanaikaisesti, jotka alkavat samalla harjoitusjaksolla. Lajit joita voi peruskursseilla suorittaa on BJJ (Brasilialainen Jiu-jitsu), MMA (vapaaottelu) ja Muay Thai (thainyrkkeily).

Aiempaa urheilutaustaa ei tarvita, koska harjoituksissa kuntoa kohennetaan vähitellen.

Peruskurssin alkuun tutustutaan lajien perusteisiin ja opetellaan lajille ominaisten tekniikoiden alkeet. Kurssit kestävät kuusi viikkoa. Kun ensimmäisille tunneille saapuu, riittää varusteeksi t-paita ja shortsit tai verkkarit. Mikäli kaapista löytyy judo- tai jujutsupuku, niin sitä kannattaa käyttää alusta asti jos osallistut BJJ peruskurssille. Salimme myymälästä voit myös hankkia tarvittavat varusteet harjoitteluun. BJJ puku olisi suositeltavaa hankkia viimeistään kurssin puoliväliin mennessä.

Peruskurssille osallistuvan tulee myös huomioida, että turvallisuussyistä kynnet on pidettävä lyhyinä ja korut on poistettava harjoittelun ajaksi. Treeneissä käytetään vain puhtaita ehjiä harjoitus vaatteita, sekä jalat ja kädet on pestävä ennen tatamille tuloa. Otathan salille mukaan sisällä käytettävät sandaalit, jotka jalassa liikutaan tatamilta pukuhuoneisiin tai wc tiloihin.

Peruskurssille ilmoittaudutaan tällä lomakkeella tai suoraan salin myymälässä. Ensimmäiselle tunnille voi tulla kurssin alussa maksutta. Kurssille voi tulla mukaan ensimmäisen kahden viikon aikana peruskurssin alkamisesta, mikäli tilaa riittää. Tulethan ensimmäisiin harjoituksiisi 15-30 min etuajassa, jotta ehdimme ottaa henkilötietosi ylös.

Ikä-/painorajat lajeissa ovat (huoltajien suostumuksella):

BJJ alkaen >50kg aikuisten ryhmässä

MMA alkaen 16 -vuotiaat aikuisten ryhmässä

Muay Thai alkaen 13 -vuotiaat aikuisten ryhmässä

Peruskurssin jälkeen harrastaja voi siirtyä normaaleihin lajiharjoituksiin. Normaalien lajiharjoitusten lisäksi harjoitelukalenterista löytyy tunteja, jotka ovat keskittyneet tekniikkaan, kilpailuun tai lajin omaiseen sparraamiseen. Mikäli tuntuu, että haluat kerrata vielä perustekniikoita, voit harjoitusmaksun maksaneena käydä kertaamassa myös peruskurssin tunneilla normaali lajiharjoitusten lisäksi.

Tarkemmat aikataulut näkyy ilmoittautumissivulla.