Sali Mobile menu icon

Loop Martial Arts

Loop Martial Arts on Pitäjänmäellä toimiva kamppailusali, jossa voi harjoitella ammattilaisohjauksessa brasilialaista jiu-jitsua, lukkopainia, vapaaottelua ja pystykamppailua. Tiloista löytyy myös erinomaiset mahdollisuudet omatoimiseen harjoitteluun ja myymälä, josta voi ostaa virvokkeita sekä kaikki harjoitteluun tarvittavat välineet ja varusteet.

TIETOA SALISTA

Loop -kamppailusali on yksi euroopan isoimmista kamppailusaleista. 750 neliön tilat sisältävät mm yli 300 neliötä tatamia sekä vapaaotteluhäkin. Salilla on lähes 40h ohjattuja harjoituksia viikossa ja sali on avoinna vapaaseen harjoitteluun ohjattujen tuntien ulkopuolella klo 06.30-21.30. Laadukkaan valmennuksen ja laajan harjoittelukalenterin lisäksi panostamme salilla erityisesti salin puhtauteen ja rentoon ilmapiiriin. Salilla siivous tapahtuu 6 kertaa viikossa alan ammattilaisten toimesta ja myymälähenkilökuntamme huolehtivat salista myös iltaisin. 

Tavoitteenamme on luoda palveluiltaan kattava ja ensiluokkaista harjoittelua tarjoava sali. 

Tarjolla on useita eri tasoryhmiä iän ja edistymisen mukaan, joten kaikille löytyy sopiva tapa harjoitella. Salin ohjaajat ovat maamme ehdotonta huippua alallaan. Mukana on Suomen-, Euroopan- ja maailmanmestareita. Tarjoammekin ammattitaitoista opetusta jokaiselle harrastajalle, oli sitten tähtäimessä kilpaileminen, kunnonkohotus tai mukava harrastaminen.

Salilla on harrastajien vapaassa käytössä myös nyrkkeilysäkkejä sekä toiminnallisen harjoittelun tila, jossa on mm. painonnosto häkki, kahvakuulia, levytankoja ja kuntopalloja. Jokainen harrastaja saa käyttöönsä avainkortin, jolla voi käydä harjoittelemassa myös ohjattujen harjoitusaikojen ulkopuolella. Salilla on omat erilliset pukuhuoneet naisille ja miehille suihkutiloineen, joissa kummassakin pukuhuoneessa on 4 suihkua.