top of page

Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä – jokainen voi aloittaa kanssamme uuden harrastuksen koska tahansa. Ensimmäinen tunti on aina ilmainen, joten voitte tulla tutustumaan ilman sitoumusta.

 

Tule mukaan nauttimaan energisestä ilmapiiristä ja oppimaan arvokkaita elämäntaitoja BJJ:n kautta!

BJJ LAPSET

NAPPULA BJJ

Lasten BJJ tunneilla, lapset pääsevät tutustumaan brasilaiseen jiu-jitsuun ikäryhmissään. Nappula BJJ:ssä, 4-7-vuotiaat nuoret harrastajat, saavat nauttia leikkimielisistä harjoituksista ja oppia perusteita ohjaajien hellävaraisessa ja innostavassa ohjauksessa. Ei tarvitse huolehtia aiemmasta kokemuksesta – aloittelijat ovat enemmän kuin tervetulleita!

JUNNU BJJ

Junnu BJJ:ssä, 8-11-vuotiaat, puolestaan syventävät taitojaan ja ymmärrystään BJJ:stä. Ohjaajat ovat kokeneita työskentelemään lasten kanssa ja tekevät oppimisesta hauskaa ja motivoivaa. Tunnit eivät ainoastaan kehitä motorisia taitoja, vaan myös sosiaalisia taitoja ja itsepuolustustaitoja. Kaikki lapset, olivatpa he sitten aloittelijoita tai jo kokeneempia harrastajia, ovat lämpimästi tervetulleita. Ohjaajamme ovat erityisen valppaita ja avuliaita uusien harrastajien kanssa, ja he ottavat huomioon jokaisen oppilaan yksilölliset tarpeet ja tason. Aikaisempi kokemus ei ole tarpeen, sillä tarjoamme innostavan ympäristön, missä jokainen voi oppia ja kasvaa omassa tahdissaan.

VALMENTAJAT

SENKA DROBAC

KERTTU KOUKI

SATU LAMMINPÄÄ

HEIDI SAREN

THOMAS TUOMI

bottom of page